Politica de confidentialitateAceasta pagina contine informatii despre Politica noastra de Confidentialitate si modul in care colectam si procesam datele dumneavoastra cu caracter personal. Dorim sa va asiguram cu privire la bunele noastre intentii si la transparenta procesarii datelor dumneavoastra.In cadrul acestei pagini veti putea gasi informatii si despre drepturile dumneavoastra in ceea ce priveste datele personale pe care ni le furnizati. Daca aveti intrebari referitoare la politica de confidentialitate, va invitam sa ne contactati:


Email: dpo@vitall.roCe date personale procesam?

Datele colectate de catre noi includ numele dumneavoastra, numarul de telefon, adresa de email si CV-ul dumnevoastra, precum si alte date de contact si informatii furnizate in cadrul CV-ului transmis. In general prelucram datele dumneavoastra personale in situatiile permise de catre lege, care sunt:

a. Evaluarea dumneavoastra in cadrul procesului de recrutare al companiei Vitall

b. Solutionarea solicitarilor dumneavoastra – cum ar fi mesaje, plangeri sau reclamatii.

c. In situatii speciale in care procesarea acestor date este necesara pentru interese legitime ale companiei sau ale tertelor parti.Cand colectam datele dumneavoastra personale?

Datele dumneavoastra sunt colectate atunci cand dumneavoastra alegeti sa interactionati cu noi, prin intermediul formularelor de pe site, a adreselor de email specificate sau a numerelor de telefon.Cum folosim datele dumeavoastra cu caracter personal?

Datele furnizate de catre dumneavoastra sunt folosite in scopul declarat la solicitarea acestora si nu vor fi folosite in alte scopuri de catre compania noastra sau de catre angajatii nostri. Astfel, folosim datele oferite pentru a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra, dar si in contextul candidaturii dumneavoastra la pozitiile deschise in companie, pentru a putea evalua si selecta candidatii potriviti.

In situatii exceptionale, strict legale, putem furniza datele dumneavoastra personale catre autoritati si institutii de stat, la cererea acestora, pentru apararea intereselor legitime legale ale dumneavoastra si/sau ale companiei.Cine are acces la datele dumneavoastra?

Pentru asigurarea unei bune colaborari, datele dumneavoastra de contact pot fi prelucrate de angajatii nostri din departamentele financiar-contabilitate si Resurse umane, abilitati pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra.

In cadrul procesului de recrutare, pentru a asigura buna desfasurare a acestuia, datele dumneavoastra pot fi transmise:

a. Angajatilor din departamentul de Resurse Umane

b. Angajatilor din departamente specifice, in legautra cu pozitia la care dumneavoastra ati aplicat (Sefi ai departamentelor)

c. Agentiilor de recrutare implicate in procesul de selectie al candidatilor

d. Altor organizatii care ne ajuta sa stocam datele dumneavoastra si ne furnizeaza servicii (de exemplu firme de curierat).

Nu vom vinde si nu vom instraina datele dumneavoastra de contact, fara acordul expres al detinatorului. Nu vom folosi sisteme automatizate de evaluare a personalului.Stocarea datelor dumneavoastra

Datele dumneavoastra sunt stocate de catre noi pe durata necesara solutionarii motivului pentru care acestea ne-au fost oferite de catre dumneavoastra. Astfel, in functie de situatie vom pastra datele dumneavoastra:

a. Pe durata necesara solutionarii solicitarii dumneavoastra, a anchetelor interne, etc.

b. Pe durata necesara recrutarii angajatilor pentru postul pe care ati aplicat;

In cazul in care candidatura dumneavoastra nu este acceptata pentru postul pentru care ati aplicat, puteti opta pentru pastrarea datelor dumneavoastra pentru folosirea lor pe viitor. Aceste date sunt stocate pentru o perioada maxima de un an de la transmiterea lor.Drepturile dumneavoastra

In ceea ce priveste procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal aveti o serie de drepturi:

a. Dreptul de a beneficia de o procesare transparenta, corecta si legala a datelor oferite

b. Dreptul de a fi informat cu privire la modul in care datele dumneavoastra sunt folosite

c. Dreptul de a avea acces la datele dumneavoastra personale pe care le stocam

d. Dreptul de a solicita corectarea oricaror greseli

e. Dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra personale, in situatiile in care nu exista un temei legal pentru continuare procesarii lor

f. Dreptul de a solicita transferul datelor dumneavoastra personale, catre terte parti

g. Dreptul de a obiecta si de a va opune folosirii datelor dumneavoastra in scopuri de marketing direct

h. Dreptul de a va opune sistemelor automate de decizie ce produc efecte legale sau va afecteaza intr-o maniera similara

i. Dreptul de a va opune continuarii procesarii acestor date

j. Dreptul de a restrictiona permanent sau temporar procesarea datelor dumneavoastra de catre noi

Daca doriti sa luati legatura cu noi, cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal, va invitam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra pe email, la adresa: dpo@vitall.ro.Schimbarea preferintelor

In cazul in care doriti sa ne transmiteti solicitari pentru accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, modificarea, transferul sau stergerea lor, o puteti face oricand, transmitandu-ne un email la adresa: dpo@vitall.ro.Siguranta datelor dumneavoastra

Ne asiguram intotdeauna ca datele dumneavoastra sunt stocate in siguranta si oferim accesul la aceste date doar acelor resurse care au motive intemeiate pentru procesarea lor. Am implementat de asemenea, multiple sisteme de control si proceduri pentru a ne asigura ca datele dumneavoastra sunt intotdeauna in deplina siguranta.

Toate datele dumneavoastra sunt stocate in Romania.Actualizari ale politicii

Putem actualiza aceasta politica, fara notificare prealabila. Vizitati aceasta pagina pentru a fi la curent cu ultimele actualizari ale politicii noastre de confidentialitateUltima actualizare:
05.06.2018